God, behandlende
massasje i Trondheim

Bedriftsmassasje

Alle bedrifter ønsker seg friske og opplagte medarbeidere og hvis du ønsker å gjøre en forskjell for dine ansatte har dere nå muligheten til å få ordnet en avtale med vivvo klinikken.

vivvo klinikken tilbyr behandling og forebygging av arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager for dine ansatte i klinikkens lokaler. Siden jeg foretar behandling på egen klinikk, kan behandlingen foregå utenom bedriftens egen arbeidstid. For å få full nytte av behandlingen og bli «fit for fight» så fort som mulig, er det viktig å la kroppen hvile ett par timer før man igjen er fullt aktiv. Målet må være størst mulig effekt på kortest tid. Det er til det beste for både den ansatte og bedriften!

De ansatte får 50 minutter effektiv behandling/massasje etter behov. På den tiden rekker de å få «senket skuldrene» i forhold til vanlig behandling på 20-25 minutter foretatt på bedriften. Jevnlig massasje forebygger belastningsskader og reduserer stress. I tillegg til selve behandlingen kan massøren gi individuelle råd om trening, tøyning og arbeidsstilling som da vil øke den forebyggende effekten.

Det er opp til hver enkelt bedrift hvor stor andel bedriften vil ha med vivvo klinikken. Tilbudet kan tilpasses fra bedrift til bedrift etter behov og økonomi. Jo flere av de bedriftsansatte som benytter seg av tilbudet, jo mindre kostnader vil det bli for bedriften.

SE HER FOR AKTUELLE TILBUD

Som bedrift velger dere selv vilkårene for deres ansatte, herunder om behandlingen skal foregå utenom normal arbeidstid, eller om tilbudet også skal gjelde i arbeidstiden, grense for antall behandlinger og prosedyre ved timebestilling.

Bedrifter tilbys full betaling for ansattes behandling eller delt betaling med medarbeiderandel. Om ønskelig kan ordningen inkludere ansattes nære familie og partner. Velg mellom:

bedrift-tilbud

 

Kun avholdte/uavlyste bestillinger avregnes. Full pris betales for de første 5 behandlinger, heretter reduseres Bedriftens andel med 70 kr. per behandling på de følgende 10 behandlinger og med ytterligere kr. 80,- på behandlinger utover 15 behandlinger i hver måned. Medarbeider-andelen forblir som avtalt.

Bedriften faktureres sin andel den 1. hverdag i måneden for forutgående måneds timebestillinger. Medarbeideren betaler sin andel kontant ved hver behandling. Om ønsket kan Bedriften faktureres hele beløpet og derpå trekke medarbeiderandelen i ansattes lønn.

Avtale om bedriftsmassasje skal være en god opplevelse og ha positiv verdi for alle. Det er tegnet pasient- og ansvarsforsikring.

Ta kontakt slik at vi kan besvare spørsmål og skreddersy et bedriftstilbud som passer dere og deres ansatte best.

Muskel- og skjelettplager er den største årsaken til sykefravær og tall fra Sintef anslås å koste bedriften i gjennomsnitt 13.000 kroner i tapt produksjon og økte kostnader for fem dagers sykefravær! Massasje er en lønnsom investering for å holde sykefraværet nede og mange bedrifter innser at denne investeringen absolutt lønner seg.

Har dere ansatte som trenger ekstra anerkjennelse eller omsorg er et gavekort på massasje alltid velkomment.

Husk at massasje blant annet gir økt effektivitet, bedre humør, større trivsel og mer lojalitet til en bedrift som sørger for sine ansatte.

TA KONTAKT FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD!

 

 

fb
Mobil: 481 23 117
Epost: vivvo@online.no

Kongens gate 60
7012 Trondheim

Åpningstider:
Mandag til lørdag etter avtale