God, behandlende
massasje i Trondheim
Massasjebenk

Om klinikken

Vivian Voldstad er utdannet massør/massasjeterapeut ved  Axelsons Body Work School  i Oslo 2011-2013.

– TA FATT, TA GREP, TA VARE er vivvo klinikken`s motto og er en oppfordring til alle som ønsker å gjøre en positiv forskjell på eget liv.

vivvo klinikken er medlem av Norges Massasjeforbund. Alle medlemmer har en god og solid praktisk og teoretisk utdanning godkjent av forbundet. Vi har pasientskadeforsikring og arbeider etter strenge faglige og etiske retningslinjer.

Vi har pasientskadeforsikring og arbeider etter strenge faglige og etiske retningslinjer.

Vivvo Klinikken holder til i Kongens gate 60, ikke langt fra Trondheim Torg. Jeg leier lokaler hos Velværeklinikken, en klinikk for selvstendige aktører. Vi holder til i lyse, fine lokaler med venterom. Det er mulighet for parkering i gatene rundt klinikken og ved Leüthenhavens parkering.Kvinne får behandling på skulderen
To sammenlagte håndduker
Inngang til vivvoklinikken
vivvo klinikken er en seriøs aktør som tilbyr massasje av høy kvalitet og finner i samråd med deg den behandlingsformen som passer deg best. Mine klienter opplever økt velvære og bedre helse som følge av fagmessig utført massasje.

Om du sliter med stress eller angst/uro, tilpasser jeg massasjen etter det. Det viktigste er at du føler deg komfortabel og greier å slappe av.

 

OM MEG 

Jeg er født i 1965 og har 3 voksne barn.

Jeg flyttet fra Åndalsnes i vakre Romsdalen sommeren 2014 til flotte Trondheim pga. kjærligheten. Tidligere har jeg bl.a. jobbet 18 år i optikk/ur/gull & sølv-bransjen som jeg trivdes i, men kom til et punkt i livet der jeg ønsket å gjøre noe helt annet.

Jeg har som mange andre kjent på stresset i en hektisk hverdag og det var godt å oppdage at jeg faktisk hadde mulighet å gjøre en forskjell for eget liv. Herav også vivvo klinikkens motto «ta fatt – ta grep – ta vare». 

Valget som massasjeterapeut var enkelt da jeg fortsatt ønsket å jobbe med mennesker. Jeg får jobbe fysisk og ikke minst så får jeg bestemme over min egen arbeidstid.

I fritiden liker jeg å trene og jeg går mye tur.

Jeg startet min egen klinikk på Åndalsnes høsten 2011 og hadde fullt opp å gjøre da jeg valgte å flytte til Trondheim. Målet mitt er å få vivvo klinikken til å blomstre med fortsatt gode tilbakemeldinger fra mine klienter.

Takk for oppmerksomheten.

fb

Mobil: 481 23 117
Epost: vivvo@online.no

Kongens gate 60
7012 Trondheim

Åpningstider:
Mandag til lørdag etter avtale